Minőségi kiszolgálás a fesztivál és rendezvényturizmusban

A PRO-FA ST Kft. tevékenységeit - 1995-ös alakulása óta – a folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2004-ben vendéglátással és rendezvényszervezéssel bővítette. Az eltelt évek során, ezen a területen szerzett tapasztalataink, referenciáink és szakmai kapcsolataink megfelelő alapot hoztak létre profilunk turisztikai irányú kiterjesztéséhez. Ágazatunk továbbfejlesztéséhez nagyban hozzájárul az általunk 2011-ben elnyert, Új Széchenyi Terven keresztül megvalósuló, turisztikai szolgáltatások fejlesztésére irányuló pályázat is, melynek köszönhetően az Európai Unió és  a Magyar Állam 49.770.969.- Forint támogatást biztosított. Ennek segítségével olyan berendezéseket és eszközöket nyílt lehetőségünk beszerezni, melyek a régióban egyedülálló attrakciók komplex megvalósítását teszik lehetővé. A felújításra kerülő Vekeri tavi Ifjúsági Tábor és Kemping területén, valamint az Észak-alföldi Régió különböző településein biztosított szolgáltatásaink (táborok, fesztiválok, kulturális rendezvények, falunapok, stb.) a turisták szabadidejének hasznos eltöltésére adnak lehetőséget, azzal együtt, hogy a vendégéjszakák számát is növelni tudják.

Cégünk és eszközparkunk egyik nagy megmérettetése 2012. június 21-23. közt megrendezésre kerülő„Vekeri Fesztivál és II. Árpád-házi Zenei Napok” elnevezésű rendezvényünk lesz, melynek a felújított Vekeri tavi Ifjúsági Tábor és Kemping ad otthont.

Az eseményen - melyre több ezer látogatót várunk - a három nap alatt, három színpadon és a rendezvénysátrakban neves nemzetközi (Amorphis, Norther, Eluveitie) és hazai zenekarok (Akela, a Deák Bill Blues Band, a Kalapács, a Kowalsky meg a Vega, az Omen, a Hollywoodoo, a Balkan Fanatik, az Ismerős Arcok, a Rómeó Vérzik) szórakoztatják majd a látogatókat.

A projekt az Európai Unió támogatásával, Az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

www.ujszechenyiterv.gov.hu

vissza a Pro-Fa St Kft honlapjára